Categorieën
bouw&wonen

De Psychologische Symptomen van Depressie

Psychische hulp

De psychische symptomen die u voelt, zijn alleen gemakkelijk vast te stellen wanneer zij deel uitmaken van het oorspronkelijke symptoom en niet het gevolg zijn van andere oorzaken. U probeert het beste te werken met andere factoren die in werking zijn, voordat u medische hulp zoekt voor secundaire aandoeningen.

Zo kunnen voedsel, beweging en sociaal contact vaak invloed hebben op uw stemming en de manier waarop u zich voelt. U voelt zich vaak uitgeput, bedreigd, verdrietig, boos of depressief, vooral als u honger heeft. Reeds wanneer u zich bedreigd voelt, is deze gemoedstoestand ongewoon en zijn de mentale symptomen misschien moeilijk te identificeren omdat uw lichaam snel verandert zonder dat u het beseft. De natuurlijke reactie op ernstige stress is zich angstig en boos te voelen. Omdat een toestand van stress zo onbewust is, kunnen de emotionele symptomen ervan onopgemerkt blijven.

Wanneer iemand lijdt aan psychische symptomen, is de gebruikelijke diagnose ofwel depressie ofwel angst. Minder vaak wordt het behandeld met medicijnen of therapie. Alle ernstige psychische symptomen lijken op elkaar. Ze kunnen chronisch zijn, en ze volgen het patroon van waargenomen gedrag van een individu. Veel van de symptomen gaan gepaard met emotionele symptomen van soortgelijke aard.

De symptomen kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie voorkomen, maar de meeste zijn typisch voor elkaar. U kunt in meerdere of mindere mate last hebben van een van de symptomen. Als u lange tijd verontrust, humeurig, gespannen of nerveus bent, zal dit vaak worden gevolgd door lichamelijke symptomen die de symptomen vormen. U kunt last hebben van meer dan één symptoom tegelijk of een aantal van de symptomen kan een direct gevolg zijn van andere oorzaken.

De ernst van deze echte symptomen heeft meestal te maken met het vermogen van het individu om een stressvolle situatie te hanteren en ermee om te gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld aanhoudende en/of acute geheugenverliezen het gevolg zijn van dit soort emotionele toestand, of terugkerende angsten en fobieën en kunnen optreden na een verandering van werk, een nieuwe relatie, een nieuwe woonplaats, of na seksuele ervaringen. Het kan worden uitgelokt door stress in verband met een terugkeer naar een vorig leven, een herhaling van een trauma of lichamelijk letsel, of een belangrijke verandering in iemands leven. Bijvoorbeeld, een kind dat woedeproblemen krijgt na een relatiebreuk en een verstoorde relatie doormaakt.

correleren met jaren van een zich herhalende zorg. Misschien bent u bang dat u altijd in deze situatie zult verkeren en dat u er niets aan kunt veranderen. U kunt zich schuldig voelen omdat u iets hebt gedaan dat heeft bijgedragen tot het probleem. Je kunt het gevoel hebben dat je geen controle meer hebt en bang worden. Hypnotherapie kan de onderliggende zekerheden vinden en leren de zorgen aan te pakken en met de persoon in contact te komen in een veilige omgeving. nachtmerries of re-enactments

zijn een natuurlijke reactie op een pijnlijke situatie. Je onbewuste geest kan een angstige situatie vele malen herbeleven op een regelmatige basis. Dit kan een reden worden voor je verdriet of je sterker maken in het omgaan met moeilijke situaties. Vaak wordt gezegd: “Genoeg nu, dit is allemaal te veel. Ik kan er niet meer tegen.” Een droom of trance – een ervaring buiten het lichaam of zelfs een dag als een nachtmerrie.

Een waanbeeld – dit wordt gezien als misschien uit eigenbelang. Het individu kan bijvoorbeeld geloven dat relaties bedreigend en schadelijk zijn en centraal staan in zijn gevoel van veiligheid. Zij klampen zich vaak vast aan deze waan en blijven zich onveilig voelen en in marginale relaties. Luister naar wat ze zeggen. Op een waanvoorstelling wordt zeer selectief gereageerd en kan zich in verschillende situaties in eenzelfde vorm manifesteren.

Ik ga niet graag het huis uit of met de auto. Dit soort ( blijven elke dag terugkomen en dagelijks paniekaanvallen hebben tot ze vermeden worden) kan worden toegeschreven aan stress die verband houdt met het leven thuis, op het werk, of een algemeen gevoel van onzekerheid. Om hun angsten weg te nemen of hun bezorgdheid over een situatie te verminderen, zullen veel mensen zich wenden tot drugs, validatie, Goddelijke Leiding of goede technieken voor hun eigenwaarde. Als de episode, of “vergeetachtigheid” voorbij is, zijn ze vaak meer ontspannen en voelen ze zich goed over zichzelf. Als de episode eenmaal voorbij is, hebben ze het gevoel dat ze op de weg terug zijn naar “normaal” of “terug naar ok”. Hierdoor voelen ze zich vaak nog angstiger en ongemakkelijker dan daarvoor. Ze kunnen zich schuldig gaan voelen en anderen de schuld gaan geven van het voorval. Dit verwijst naar de “negatieve cyclus” van gebeurtenissen uit het verleden die subtiel door blijft gaan.

Ga naar je hoofd. Als je toch gaat, kun je net zo goed hard gaan. Je onvoorstelbaar.

Lees meer:

Hydroloog

Bruggenbouw