Categorieën
bouw&wonen General

fietsen UV en straling

Ppf auto

 

Het is aangetoond dat UV-stralen en intense zonnestraling van de zon de waarde en de conditie van de ppf van uw auto aantasten. Als de lak verbleekt en Jacona of een andere lakbeschermingsfolie wordt aangebracht, werkt deze als een magneet en trekt de verontreinigingen aan, waardoor ze in suspensie blijven. Direct contact met de zon doet de lak sneller verbleken dan onder andere klimatologische omstandigheden. Het is bekend dat de achttien maanden durende nachtelijke tijd-uler tot vijf jaar meegaat, en als de blootstelling groot is, kan het fenomeen van rosetting (rimpeling) ontstaan. Dit is een typisch probleem bij nAvA* (road incorrect Aptitude Evaluable).

Deze folie is in wezen een dunne thermoplastische doorzichtige film die slijtage tegengaat en weinig onderhoud vergt. Hij is ontworpen om te worden aangebracht op het geschilderde, of halfgeschilderde, oppervlak van geschilderde oppervlakken. Hij wordt geleverd met een “L”-vormige oprolbare kleefstof, waardoor hij zeer snel aan te brengen is en gemakkelijk te verwerken is. Indien geschilderd, biedt het bescherming tegen verfhoudende oplosmiddelen, alkaliën en zuren. Het wordt aanbevolen voor gebruik op harde oppervlakken, omdat het bestand is tegen hoge temperaturen en druk. Het kan worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkeerd passende maten en polijsten, omdat het minimale invloed heeft op de oppervlakte-eigenschappen. Om aan te brengen, gewoon afpellen en vastplakken en er zeker van zijn dat het aan het oppervlak ‘plakt’ – probeer het er niet af te schrapen!

Een innovatief kenmerk van deze folie is dat hij een verbeterde bescherming biedt tegen krassen. Hij biedt ook bescherming tegen spaanders en krassen en tegen UV-stralen van de zon. Hij is gemakkelijk te verwijderen met lakverwijderaar, en kan ook in direct licht worden aangebracht. De folie vervaagt niet wanneer hij aan de elementen wordt blootgesteld. De fabrikanten hebben ook Tracking Device op de auto’s geïnstalleerd, waardoor de eigenaars een maandelijkse update krijgen over de staat van de bescherming. De folie is ook gemakkelijk te reinigen en beschermt het lakwerk tegen de elementen.

P Newport030540 61uable Tips:-1. Koop van een gerenommeerde leverancier. Het bedrijf tag is een eerlijke en transparante.2. Het verdient de voorkeur om te kopen van online groothandelaren.3. Zorg ervoor dat het bedrijf biedt een garantie met het product.4. De lak kwaliteit moet van goede kwaliteit zijn. Het zou niet moeten worden gekrast en het zou digitaal moeten worden opnieuw verzegeld.5. Vermijd het aanbrengen op bumpers, wielen en buitenkanten. Het moet alleen worden toegepast op het midden van de auto, achter de wielen.6. Als het een alternatieve energie conversie systeem, zorg ervoor dat het een licentie.7. Als het een ‘one-off’ kit, zorg ervoor dat ze een restitutie beleid.8. Vragen over online bestellen moet worden gevraagd en beantwoord.9. Aangezien fietsen zijn voedsel voertuig deze zijn beschikbaar voor zeer minder en moet worden behandeld als hen10. Wees niet bang om een tweedehandsset te kopen. Veel leveranciers houden zich bezig met aanpassingen en upgrades en hebben ook.

Wanneer een voertuig is behandeld metProtect Your Wheels, ondergaat het een exces om off-road te rijden. De stevige vuilvangers, spatborden en p Loaded bescherming helpen allemaal om de wielen schoon en beschermd te houden gedurende hun hele levensduur.

Lees meer:

Paint protection film

Anti steenslag folie