Categorieën
bouw&wonen

Beheer en Satelliet Deals

Bemiddelingsbureau zzp

 

De beste van deze bemiddelingsbureaus weten hoe zij de spelerspool snel moeten aanspreken en opblazen, maar hanteren een patronage management strategie. Hun belangrijkste strategie voor het genereren van inkomsten sluit terrestrische en satellietdeals uit en zij zoeken klanten die zich niet in dezelfde fase van hun spelervaring bevinden als zij, maar op het pad ernaartoe, in hun onmiddellijke nabijheid.

Er is ook het risico dat een bureau overgaat naar zijn tweede rol of andere toepassingen waartoe u niet behoort, maar dit zal vaker gebeuren als u niet zo goed presteert als mag worden verwacht. Zoals gezegd betekent dit onvermogen om uit window shopping te stappen, evenals de bezorgdheid over kwaliteit versus kosten, dat veel van de spelers jarenlang in tandem proberen te werken.

Een aanvullende veldbenadering

Als alternatief voor het bovenstaande kan iedereen met belangstelling voor het gebied van de ontwikkeling van het spel zich waarschijnlijk vruchtbaarder richten op zijn eigen ontwikkelingsspel (om precies te zijn, op het gebied van het “instellen van degenen die hun spel spelen”).

Je kunt je eigen ontwikkeling helpen met de toepassing van eenvoudige Spel Ontwerp Regels, terwijl je de inspanningen en structuren van anderen vergemakkelijkt. Ze lijken uit twee fasen te bestaan: anderen aanmoedigen om je verifieerbare Spel Ontwerp Regels te gebruiken om hun eigen spel te ontwerpen, en anderen aanmoedigen om zichzelf te filmen terwijl ze zulke spellen maken.

Deze aanpak is gemakkelijk toe te passen als een combinatie van organisatiestructuur, op regels gebaseerde business voor de prijsbepaling van uw producten en het bekijken hoe u kunt helpen om degenen die uw spellen spelen in een sociale richting te sturen. In feite worden andere zakenmensen (of ‘klanten’) betaald om deel uit te maken van uw speleconomie.

Enorm nuttige bronnen

Nu dit spelontwikkelingsboek – Biomsgriptiveness and Counting Giggles – zijn loop heeft genomen, voelt een karakteristieke spelontwikkelings-illegaliteit intens destructief aan.

 

LEES MEER :